sorozat # film # könyv # színház

Cirkuszt és kenyeret! - Mi ez a cirkusz? c. magyar film

2017. február 24. 14:25 - gulyásmelinda

Nem véletlenül követelték már a rómaiak ezen betevő falatokat. A napi bevitt kalóriamennyiség csak a fizikai lét túlélésére hajt, a nép szórakozni is akart és akar most is. Az ember ámulni és bámulni szeretné a többi magafajtát, nevetni, sírni másokon és önmagán.

Vannak emberek, akik mindig feszegetik fizikai, szellemi létük határait, és összeraknak valami olyat, amit eddig még soha senki. Mi nézők pedig statisztálunk és tapsolunk nekik, csodáljuk és irigyeljük őket. Azt gondoljuk, de jó és könnyű nekik, pedig talán nem egészen így van. Emberfeletti erő és kitartás, küzdelem, sírás, kínzó fájdalmak, fogcsikorgatás, kudarcok, balesetek útja vezet a sikerhez.

A Halász Glória rendezte film három évig készült, az indulástól a világhírnévig kíséri végig a fiatal artisták hétköznapi küzdelmeit. Pesti háztetőktől párizsi színpadig, ipari kikötőtől Montreálig,  tanyasi srác küzdelmétől műsorújság gyűjteményig, egy 80+os "fiatalembertől" forgásközbenmindigkinyíló böröndig.

Csak ámuljunk és bámuljunk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://agas-bogas.blog.hu/api/trackback/id/tr3312287569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása