sorozat # film # könyv # színház

Viccesen komoly életünk - Teljesen idegenek

2017. április 10. 21:28 - gulyásmelinda

Ez az olasz vígjáték/dráma tükröt tart mindannyiunknak. Azoknak, akiknek van telefonjuk, és azoknak, akiknek két telefonjuk is van. Azoknak, akiknek három életük  van, egy hivatalos, egy kevésbé az, és egy hívatlannak nem mondható titkos. Persze mindenki veri a mellét, neki csak egy igazi élete van, nincsenek titkai, de mind a filmből kiderül, sajnos ilyen nincs.

Három és fél baráti házaspár viccesnek induló játékba kezd, ismerkedjünk meg egymás telefonjának működésével és életével. Persze ez annak az ötlete, akinek titkos élete szintén az asztalnál ül, tehát a kapcsolat itt még nem derülhet ki. Tud még valaki követni?

Váratlan események derülnek ki, kapcsolatok fordulnak fel. Mindenkit meghökkentenek a hívások és az sms-ek, pedig állítólag ezer éve ismerik egymást a jó barátok, nincsenek titkaik egymás előtt. Érdekes az is, ahogy a barátok próbálják védeni egymást a házastársak előtt, és ki meddig bírja a másik terhét, hazugságát cipelni.

A film fordulatos, amikor a témába éppen belemerülhetnénk, jön az újabb telefonhívás, és fordul a kocka. Nagyon jó viccek és helyzetek teszik  izgalmassá ezt a lakás-mozit. A film befejezése is különleges, mert nem erre számít a néző...

A telefon millió-egy dologban könnyíti és rövidíti meg az életünket, de a mai generáció elképzelni se tudja azt, amikor nem mobil, hanem még vonalas telefon sem volt az utcánkban. Ismertünk valakit, aki ismert valakit, akinek állítólag volt otthon vonalas telefonja...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://agas-bogas.blog.hu/api/trackback/id/tr9912415523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása