sorozat # film # könyv # színház

Kétévesek lettünk...

2018. december 23. 19:10 - gulyásmelinda

index.jpg

Nem gondoltam volna két évvel ezelőtt, hogy tartós lesz ez az érzés, hogy fontos lesz, hogy még mindig része lesz az életemnek, és itt van. Még mindig jó írni, gondolkodni, elmerengeni dolgokon, véleményt formálni. Még mindig keményen része a létemnek a könyv, a film, a zene, a színház.

Egy kétéves gyermek már igazi személyiség, egy kétéves fácska már izmosodik, ágait nem törik le könnyen az erős szelek, egy kétéves autó a legjobb formáját hozza az autópályán, egy kétéves kiselefánt már egyedül fröcsköli ormányával a vizet, egy kétéves mosógép néhány nap múlva elromlik, mihelyst lejárt a jótállása, egy kétéves csokoládéban minimum kicsapódik a kakaóvaj, egy kétéves zokni biztosan már lyukas, egy kétéves cipő már pontosan mutatja gazdája járásának erősebb pontjait, egy kétéves kandúr macska már tettre kész és mit csinál egy kétéves blog?

A két év alatt megszületett 81 bejegyzés, kialakult az egyénisége is, átesett néhány gyermekbetegségen, megizmosodott, elbír már jó néhány leütést. Bár egyedül még nem tudja lefröcskölni magát, és el sem romlott még, bár voltak gondok az internet elérhetőséggel, de kakaóvaj még nem csapódott belőle, csak egy-egy okos gondolat. Nem lyukadt ki még, de megmutatja gazdája nézésének erősebb pontjait, és  vállalja korábbi önmagát, megmosolyogtatóan butácska mondatait, de frappáns beszólásait is. Szóval alakul és átalakul. Tovább izmosodik és tettre kész lesz remélhetőleg a harmadik évében is. Azt nem ígérem, hogy kibújnak a bölcsességfogai, de gyúr a (szoba)tisztaságra majd.

Boldog szülinapot Ágas-bogas!

 

maci.jpg

 

Szólj hozzá!
Címkék: szülinap

A bejegyzés trackback címe:

https://agas-bogas.blog.hu/api/trackback/id/tr2414507850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása